Természetes asztalok

Legújabb termékünk a természetes élű diófa asztalok, amely igyekszik a csodálatos diófa minden szépségét, természetességét bemutatni. Mindezt ötvözzük asztalos kézművességgel, fa iránti szeretettel.

Hitvallásunk szerint a diófa a világ legszebb rajzolatú fáinak egyike. Ahhoz, hogy ezt be tudjuk mutatni, nagy gondot fordítunk a természetességének megőrzésére. A csomók, a göcsök nálunk nem fahiba, hanem az egyedi karakter jellemzője. A gyakran évszázados fákat személyesen választjuk ki, termékeinket kizárólag helyi diófákból készítjük, amik így élnek tovább, és mesélnek távoli időkről generációkon át.

A hatalmas rönköket speciális megmunkáló gépeken munkáljuk meg, majd több évnyi száradás után nyerünk olyan pihent faanyagot, amely alkalmas az ilyen jellegű munkákra. Felületkezelésre csúcsminőségű olajokat használunk, a réseket, repedéseket pedig átlátszó gyantával töltjük.
A tömörfa asztalok készülhetnek különböző lábkialakításokkal, üveg, fém, fa, .. stb.  A szélezetlen asztaltetőket külön is értékesítjük.

További képek a galériában,
vagy itt: http://www.jozsaasztalos.hu/termeszetesasztalok/azonnalelviheto/

Live edge asztal készítése diófából