Konyhabútor

Legyen szó akár lakásfelújításról, vagy új ház berendezéséről, a konyhabútor meghatározó eleme lesz lakásunknak. Ezért érdemes jól átgondolni, milyen konyhabútorunk legyen, hiszen számos lehetőség kínálkozik.

Természetesen mindenki addig nyújtózkodhat, ameddig a takarója ér, így cégünknél többféle árfekvésű megoldás közül választhatnak. Néhány gondolat erejéig térjünk rá arra, milyen lehetőségek vannak. A bútorlapok közül a kiváló minőségű Egger cég termékeit használjuk. Az él zárás lehet hagyományos él fólia, de a 2 milliméteres ABS iránt is nagy az igény. Az ajtók lehetnek a legegyszerűbb bútorlaptól, a legnépszerűbb MDF frontokon át a tömörfáig bármiből. A vasalatok közül a fiókoknál is kérhető a sima görgőktől az önbehúzós BLUM rendszerekig bármilyen megoldás. A fogók és vasalatok (kamrapolcok, edénycsepegtető, forgókosár stb.) kínálatát pedig felsorolni sem lehet. Az előbb említett anyagok mindegyike megtalálható mintatermünkben Józsán, a Deák Ferenc utca 68. szám alatt. Mintatermünkbe telefonos egyeztetés alapján bármikor lehet jönni.

Referenciáinkat megtalálják a www.jozsaasztalos.hu weboldalon.
Minden esetben a vevő mondja meg, mi fér bele a költségvetésébe, a műszaki tulajdonságokat pedig ehhez igazítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a megbeszélt minőség, az ár, és a határidő betartására. Áraink a kialakított beszerzési forrásainknak és a szakembereinknek köszönhetően garantáltan a legkedvezőbbek.

Végül néhány érv, amiért nem érdemes nélkülünk konyhabútort vásárolni:

– megbízható minőség
– legkedvezőbb ár-érték arány
– egyszerűtől a luxusig
– kiemelkedően megbízható háttér
– alapanyag minták helyben megtekinthetőek
– hosszú, rugalmas nyitva tartás (telefonos egyeztetés után)

Mintatermünkben szívesen segítünk szaktanácsadással, árajánlat készítéssel, műszaki információkkal és természetesen az alapanyagok is megtekinthetők.