Egyedi konyhabútorok készítése 

A Józsafa Kft. mára már Debrecen egyik meghatározó faipari cégévé nőtte ki magát. A kezdetekben Tripó Sándor és Fiai néven futó cégünk az akkori létszámát megtriplázva végzi a termelést, a kezdeti szlogent mindvégig szem előtt tartva:
„Ahol a minőség és a megbízhatóság lakik”.
A mai műhelyben a modern gépparknak és a kiváló szakembergárdának köszönhetően a legjobb ár-érték arányban folyik a munka. Cégünk weboldalán megtekinthetők a saját referenciamunkák is. Mintatermünkben  (Józsa, Deák Ferenc utca 68.) minden alkatrészt meg lehet tekinteni, a beépítendő vasalatokat ki lehet próbálni, és így könnyen el lehet dönteni, melyik árfekvésű alapanyaggal kalkuláljunk. Jó látni, megtapintani, amit hamarosan az otthonunkban fogunk használni.

Konyhabútor készítés Debrecen otthonfelújítási támogatással

Néhány szót kell ejteni toptermékeinkről, melyeket egy későbbi cikkünkben részletesen be is mutatunk majd. A legelterjedtebb és legnépszerűbb termékeink az egyedi gyártású konyhabútorok, melyek a legkülönbözőbb stílusokban készülnek nálunk. Emellett sok gardróbszekrényt és előszobabútort is gyártunk megrendelőinknek. A belső lépcsőrendszerek gyártása hasonlóan népszerű, ezeket főleg bükkfából készítjük.

Egyedi konyhabútor készítés Debrecen

Az alábbi asztalos munkákat vállaljuk:

  • konyhabútor készítés
  • beépített szekrények készítése
  • lépcsőkészítés
  • tömörfa asztalok diófából

Árajánlat kérés: jozsaasztalos@gmail.com

Mintaterem: Józsa, Deák Ferenc u 68. (telefonos egyeztetés szükséges)

Elérhetőség: 06/20 520-2040

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.