Beltéri ajtók

Tömör fa beltéri ajtajaink gondosan szárított, és kézzel válogatott minőségi alapanyagokból készülnek, elsősorban hossz toldott, rétegragasztott borovi fenyőből, ami vetemedésmentes, így tökéletes működést biztosít. Ezen kívül természetesen egyéb alapanyagból is kérhetőek az egyszerű lucfenyőtől a nemes diófáig.
Megjelenésben nemcsak az a fontos, hogy a termék hibátlan legyen, hanem az is, hogy a mai kor igényeihez és ízlésvilágához is igazodjon. Az ajtó kérhető keskeny gerébtokkal, de manapság egyre elterjedtebb az egész falkávát betakaró, utólag beépíthető tokszerkezet. A halkabb zárás érdekében a falzba zajcsillapító gumitömítést teszünk. A felületkezelés 4 rétegben történik, nagy nyomáson fújva, ami bútorminőséget eredményez. Színskálánk széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. Az üvegezés egyéni igény alapján kiválasztott float, katedrál vagy savmart üveg.
Fontos még tudni, hogy a szolgáltatást kompletten érdemes rendelni, hiszen így él a garancia, és a későbbi kellemetlenségek is elkerülhetőek. A komplett szolgáltatás tartalmazza a bontást (cseréknél), kiszállítást, beépítést, felületkezelést.
Mintatermünkben szívesen segítünk szaktanácsadással, árajánlat készítéssel, műszaki információkkal és természetesen az alapanyagok is megtekinthetők.